Bliv frivillig på Faaborg Museum

Bliv frivillig på Faaborg Museum

05/4-2016
Kl. 16-18

Hvis du har lyst til at være en del af Faaborg Museums arbejde, afholder vi åbent hus på Faaborg Museum den 5. april 2016 kl.16-18, hvor man helt uforpligtende kan høre nærmere om mulighederne for, at blive frivillig ved museet samt om de opgaver, som vi gerne vil løse i samarbejde med frivillige.

Vi mangler primært værter og runderende vagter/opsyn, som skal tage godt i mod museets mange gæster og hjælpe os med at passe godt på museets genstande.

Vi kan også bruge ekstra hænder blandt andet ved større arrangementer, i forbindelse med børneaktiviteter i skoleferier, udbringning af trykte materialer på Fyn, pakning af kort og plakater, hjælp til hus og have, butik o. lign.

Museet har i forvejen mange dygtige frivillige, som hjælper til med omvisninger, praktisk hjælp i butik og ved arrangementer og på anden vis indgår i museets daglige arbejde

Både gamle og nye frivillige er velkomne til arrangementet, hvor du kan høre nærmere og få en snak med museets leder og personale. Arrangementet følges op af en temadag for nuværende og nye frivillige. Vi byder på en let forfriskning.

Vi håber, at se rigtig mange den 5. april!