Vinterens stemme ved douen Askou//Andersen
Koncert

Vinterens stemme ved douen Askou//Andersen

22/10-2017
Kl. 16

Faaborg Museum indbyder til en smuk efterårskoncert med violin/accordeon-duoen Askou//Andersen
Koncerten er med danske og nordiske sange, salmer og folketoner i egne klassiske arrangementer, der tager afsæt i St.St. Blichers tekster til “Trækfuglene”.

Duoen har indspillet to anmelderroste cd`er: ‘Vinterens stemme’ og ‘Som en forårsnat’ med deres egne instrumentale arrangementer af danske sange, salmer og folketoner.

Violinist Hanne Askou og accordeonist Frode Andersen er begge solistklasseuddannede klassiske musikere med et alsidigt virke i dansk musikliv. Som Duo Askou//Andersen har de arbejdet intenst sammen siden 2010 og spiller årligt 40-50 koncerter sammen i ind- og udland i kirker, musikforeninger, på festivaler mv.

Duo Askou//Andersen har sammen skabt et nyt, bredt, afveklsende og alsidigt repertoire, der egner sig til de fleste koncertsteder; kirkerum, koncertsale, festlokaler og udendørs arrangementer. Musikken spænder over mange genrer og over 500 års musikhistorie – fra den tidlige barok og gamle salmer, over folketoner og nordisk folkemusik til nyskreven moderne klassisk musik og tango.

Billetter:VisitFaaborg eller ved indgangen.
Programmet til koncerten findes her.

Pris: 150 kr./ 100 kr. Medlemmer af Faaborg Museums Venner og Faaborg Musikforening.
Studerende 50 kr.