UDSOLGT! Pernille Rosendahl gæster Faaborg Museum

UDSOLGT! Pernille Rosendahl gæster Faaborg Museum

12/4-2018
Kl. 20.00

Pernille Rosendahl hylder kunsten, når hun til foråret drager på museumsturné.

Pernille Rosendahl tager på tour i forået 2018 og gæster også Faaborg Museum, hvor hun  giver en unik intimkoncert på et af landets smukkeste museer.

Hun er sofistikeret, feminin, eftertænksom og markant i sit udtryk. Dette både ses og høres i Pernille Rosendahls unikke lydbillede, der rummer en gribende skrøbelighed og klassisk skønhed.

Siden Pernille Rosendahl i 2001 bragede igennem som en del af indiepopgruppen Swan Lee med debutalbummet ’Enter’, har hun fået en særplads på den danske musikscene. En position, hun understregede, da hun i 2016 udsendte sit første soloalbum ’Dark Bird’. Albummet kombinerer Pernilles sans for fine, raffinerede popmelodier tilsat et blåtonet strejf af melankoli med et søgende lydbillede, hvor der både er plads til medrivende ballader, flossede guitarakkorder samt sugende, elektroniske elementer. Dette særegne musikalske univers kommer til sin ret, når Pernille til foråret spiller en række intimkoncerter, som nogle af landets mest udtryksfulde museer skal danne ramme om. Begrænset antal billetter.

Pris: 320 kr.
Billetter:http://gig.to/pernillerosendahl