Artist Talk med Ulrik Møller

Artist Talk med Ulrik Møller

04/9-2019
Kl. 19.30

Nu kan museets gæster komme bagom udstillingen Birkholms Echo, når billedkunstner Ulrik Møller, der er medkurator på udstillingen, sammen med museumsdirektør Gertrud Hvidberg-Hansen vil fortælle om arbejdet med udstillingen, der er en præsentation af dansk og tysk samtidskunst.

Udstillingen er et aktuelt bud på relationen mellem danske og tyske kunstnere på den pulserende kunstscene i Berlin, hvor Ulrik Møller til dagligt bor og arbejder, samtidig med at mange af hans motiver hentes fra Faaborg og omegn.

Ulrik Møller er dermed på linje med maleren Jens Birkholm (1869-1915), der er en af Faaborg Museums mest centrale kunstnere i museets samling. Birkholm boede i Berlin fra 1892 til 1902 og arbejdede inden for det socialrealistiske genremaleri i den tyske storby. Hjemme i Faaborg arbejdede han især med landskabsmalerier og genremotiver fra området, men han bevarede en tæt kontakt til Berlin.

I 2019 er det 150-året for Birkholms fødsel, hvilket museet markerer med udstillingen Birkholms Echo, der er et nutidigt ekko af Birkholms stadige vekslen mellem de to byer.

Sted
Arrangementet finder sted i udstillingen på 2. sal i Mads Rasmussens lejlighed Konservesgården. Bemærk at der ikke er elevator til etagen. Adgang via museets hovedindgang i Grønnegade 75.

Pris incl. entré og vin/øl/vand
Medlemmer af Faaborg Museums Venner: 100 kr.
Øvrige: 125 kr.
Unge under 18 år: 30 kr.

Tilmelding
Bemærk at der er kun 50 billetter til arrangementet, som sælges efter først-til-mølle princippet med bindende tilmelding på:
kunst@faaborgmuseum.dk

Billetter skal afhentes en halv time før arrangementet.