BLÅ TIME PÅ FAABORG MUSEUM

BLÅ TIME PÅ FAABORG MUSEUM

01/12-2019
Kl. 14.30-16

Oplev den smukke historiske museumsbygning fra 1915 i stemningsfuld skumringsbelysning, mens vi venter på lyset!
En særlig atmosfære sænker sig over museet, når vi dæmper noget af lyset i Carl Petersens bygning og byder inden for til en anderledes museumsoplevelse.

Hver dag i december måned frem til den 20/12 mellem kl. 14.30 og 16 hylder vi vintermørket og skaber en hyggelig oase midt i juletravlheden til en særlig favorabel julepris:

Entré inkl. 1 stk. æblegløgg/kaffe/te pr. person: 50 kr.

Medlemmer af Faaborg Museums Venner og børn og unge under 18 år har fri entré på Faaborg Museum. Pris for æblegløgg/kaffe/te: 20 kr. pr. stk.

Tilbuddet gælder alle ugens dage (mandag lukket).

Museumscaféen omdannes også til en hyggelig hule og serverer en kop hjemmelavet æblegløgg/kaffe/te gratis, der kan nydes sammen med fristende hjemmebagt kage og andre søde sager.

 

Museum med atmosfære
Museumsbygningen fra 1915 er oprindeligt opført som et dagslysmuseum uden elektrisk ovenlys – og med meget korte åbningstider midt på dagen.
Med BLÅ TIME får museets gæster nu mulighed for at mærke den helt særlige atmosfære, der opstår, når der skrues ned for den kunstige museumsbelysning.
Vi udlåner gerne lommelygter, hvis man ønsker at stille skarpt på museets mange fine kunstværker.

I den nyere udstillingsfløj vises den nyåbnede særudstilling, KIRSTEN JUSTESEN – SOKKEL STYKKER / BASE & BODY, som kan opleves med normal belysning.

Museumsbutikken frister med masser af spændende ting til jule- eller mandelgave og har en række gode tilbud i anledning af julen. Udvalget består blandt andet af bøger, smukke kunstkort – og plakater, penne, lækre tørklæder, kunstøl, kunstblokke, medlemskab til venneforeningen og meget mere.