Under Isen

Under Isen

01/7-2022

Under Isen er en dramatiseret audiowalk skabt i samarbejde med blandt andre BaggårdTeatret, Faaborg Museum og Øhavsmuseet.

Det er teater, der spiller, når det passer dig, og som bruger den smukke sydfynske natur som scenografi. Sammen med arkæologen Sofie går du fra Faaborg by og op i de istidsbakker, der skærmer byen. Mærk dit eget hjerte banke, mens du går opad med en forelsket H.C. Andersen i ørerne, duft fyrskoven, mens du med Riborg Voigt mindes og se nærmere på blødheden i bakkerne, som Anna og Fritz Syberg forelskede sig i.

Forestillingen blander historisk virkelighed med fiktion, og uddrag af brevudvekslinger mellem Anna og Fritz Syberg samt H.C. Andersen og Riborg Voigt gengives.

En 7 km lang vandreforestilling som du kan gå, når du vil.

Ruten starter ved Øhavsmuseet på Faaborg Havn (Havnegade 3) og slutter på toppen af Lerbjerg med en fantastisk panoramaudsigt over de fynske alper. Herfra går du ned til Restaurant Skovlyst og Skovtrolden, hvor du kan nyde en velfortjent kop kaffe med 5 kroners rabat, hvis du viser din “Under isen” app. Der går bus tilbage til byen.

Bus 141 eller 111, se køreplan i app’en Fynbus eller på fynbus.dk

Faaborg Taxa 62 61 88 00, www.sydtaxa.dk

Tag gode gåsko og godt med vand med. Turen egner sig ikke til gangbesværede.

 

Distance: ca. 7 km.
Varighed: ca. 2,5  – 3 timer til fods
Start: Øhavsmuseet i Faaborg, Slagterigrunden på Havnen 

Slut: Restaurant Skovlyst mellem Svanninge Bjerge og Svanninge Bakker
App: BaggaardTeatret
Pris: 79 kr / 10 Euro
Hent app’en her baggaardteatret.dk/audiowalk 
Sprog: Dansk, tysk og engelsk