Sommerintroduktioner i Store malerisal

Sommerintroduktioner i Store malerisal

23/7-2021
kl. 11 & 12

I 2021 erstatter Faaborg Museum de sædvanlige sommeromvisninger pga. myndighedernes anbefalinger vedr. minimering af Corona-smitterisiko. I stedet for præsenterer museets omvisere kortere introduktioner for et siddende publikum.

Datoer: Alle onsdage og søndage i juli og august

Tidspunkter: Kl. 11 og kl. 12

Varighed: Ca. 30 minutter

Sprog: Dansk

Pris: Gratis, når entréen er betalt (børn og unge under 18 år har gratis adgang)

Billetreservation: Der kan ikke reserveres billet til introduktionerne; det er ”først til mølle” til de fremsatte stole. Grupper kan ikke deltage i de offentlige introduktioner, men henvises til at bestille en privat introduktion mod betaling på kunst@faaborgmuseum.dk eller tlf. 88 44 23 43 i telefontiden, som er tirsdage og torsdage kl. 9 – 10.

 

Gæsteinformation:

  • Vær opmærksom på, at når alle stole er optagede under introduktionerne, må der højst være 10 runderende gæster på egen hånd i salen. Vis hensyn til det lyttende publikum.
  • Efter introduktionerne bedes gæsterne forlade salen lidt ad gangen pga. den trange plads i museets små udstillings”køjer” eller besøge Kuppelsalen og Lille Malerisal (bag indvielsesbilledet) før udgang for at undgå sammenstimlen i museets mindste udstillingsrum.

 

God sommer!