Akvarelworkshop for unge og voksne

Akvarelworkshop for unge og voksne

02/12-2023
kl. 11-13

Akvarelworkshop ved underviser Uffe Boesen i Peter Hansens atelier.

På akvarelworkshoppen inviteres du på en rejse ind i akvarelmaleriets mange muligheder og udfordringer, og du vil prøve kræfter med udvalgte øvelser og teknikker. Du vil blive vejledt trin for trin i forskellige maleteknikker, såsom: vådt i vådt, abstrakt, figurativ, lys, skygger, kontraster og farver m.m. Igennem de forskellige akvarel øvelser vil du få en dybdegående indføring i akvarelmaleriets tekniske muligheder og udfordringer.

Fra 15 år.

Pris: 150 kr. / 75 kr. for medlemmer af Faaborg Museums Venner.

Klik her! for at købe billet.

 

Bemærk venligst, at mødestedet er ved Peter Hansens atelier (Lagonis Minde 7b, 5600 Faaborg). Indgang via p-plads ved Plougs Løkke (hvid dør i rød havemur).

Efter akvarelworkshoppen er færdig, er det muligt for deltagerne denne dag at besøge museet på egen hånd med en mindre rabat på entrébilletten; oplys da navn i billetsalget. Månedens offentlige omvisning på museet starter kl. 14.00, og museet har åbent frem til kl. 16.

 

Om underviseren
Til daglig er Uffe Boesen akvarelunderviser ved forskellige aftenskoler samt kræftens bekæmpelse. Han er animationsuddannet fra Dansk Tegnefilms kompagni, Dukkemageruddannelsen ved Thy Teater, Tegne og male uddannelse ved Ny Carlsberg Glyptoteket. Det har givet ham erfaring med materialer, proportioner, formgivning og teknikker. Naturen er ofte omdrejningspunkt for Boesens egne motiver, da den kan skabe afsæt for billeddannelse, der rummer både det figurative og mere fantasifulde islæt.

 

Akvarelfarverne Winsor & Newton er sponsoreret af Colart.

Tak til Nordea-fonden for støtte til formidlingsprogrammet.