Foredrag: Hjemmet i farver

Foredrag: Hjemmet i farver

15/11-2023
kl.16-18

Interiørdesigner Nadia Olive Schnack vil i foredraget ”Hjemmet i farver” fortælle om, hvordan vi kan indrette vores hjem med farver. Hun vil belyse den historiske brug af farver i hjemmet og de samfundsmæssige årsager og sammenhænge der knytter sig hertil. Nadia vil fortælle om, hvordan og hvorfor farver påvirker os og hvilken betydning farver i hjemmet har for os som mennesker. Hvordan kan farve gøre en forskel? Foredraget vil byde på teoretisk viden om, hvordan farve kan være et værktøj til at forandre, og hvordan du som privatperson og fagmand kan drage fordel af hele paletten, til at skabe livgivende og inspirerende rum med få virkemidler.

Nadia Olive Schnack arbejder som designer med farver som det stærkeste værktøj. Hun har altid interesseret sig for, hvordan farver kan bruges, blandes, balanceres og beherskes. Hun er kendt for sit talent for at udvælge og sammensætte mønstre, antikviteter, moderne design og ikke mindst farver. At lege med uventede farvekombinationer, for at opnå en ønsket atmosfære og harmoniske rum er et varemærke for Nadias arbejde.

På Faaborg Museum er farver centrale for arkitekt Carl Petersens bygning fra 1915, og farver er det emne, som museet retter fokus på i særudstillingen Farvespil – Fynbomalernes Palet. Med udgangspunkt i Fynbomalernes farveglæde vil eftermiddagens arrangement gøre os klogere på, hvilken virkning farver har på os, og inspirere os til, hvordan vi kan anvende farver til indretning i vores dagligdag.

 

Pris: 125 kr. / 50 kr. medlem af Faaborg Museums Venner.

Klik her! for at købe billet.