Vi søger nye frivillige!

Vi søger nye frivillige!

16/5-2023

Til støtte for museets faste, men få, medarbejdere søger museet snarest nye frivillige hjælpere. Alle nye bliver budt velkommen af museets frivilligkoordinator, får en rundvisning på museet, møder medarbejderne og får en grundig oplæring/instruktion.

Arbejdsområder

  • Vagt og praktisk hjælp
  • Havearbejde
  • Plakatuddeling

Vagt og praktisk hjælp
Ved større gruppebesøg og andre arrangementer søger vi praktiske folk til at støtte museets medarbejdere med ekstra hænder og fødder! Der kan være tale om at gå vagt og sikre, at større gruppebesøg/omvisninger også tager hensyn til andre gæster og kunstværker. Der kan også være tale om ekstra hjælp til hentning og flytning af varer, servering/afrydning, pakning af forsendelser og andet forefaldende butiks-, café- eller kontorarbejde/postforsendelser. Som frivillig vil du her typisk hjælpe museets ansatte frontpersonale.

Havearbejde
Vi ønsker os flere hænder til hjælp i haven – ikke mindst i sommerhalvåret; især græsslåning, lugning og vanding står på programmet her, så haven både kan nydes og benyttes af museets gæster til et hvil eller en kaffetår. Som frivillig vil du her assistere museets ansatte haveansvarlige.

Plakatuddeling
Vi drømmer om, at vores særudstillingsplakater og evt. flyers kan komme længere ud i lokalområdet og gøre museet mere synligt her i fleres hverdag. Vi har allerede uddeling i Faaborg og på alle kommunens biblioteker 2-3 gange årligt, men bor du i Ringe, Årslev, Broby, Kværndrup, Ryslinge eller Gislev og kender du ca. 5-10 steder i din hjemby, hvor du tænker, at vores plakater kan hænge og blive set af mange lokale, så må du meget gerne kontakte os. Som frivillig plakatuddeler vil du assistere museets PR-ansvarlige.

Om museet
Faaborg Museum er statsanerkendt kunstmuseum for Fynbomalernes kunst, og museumsbygningen fra 1915 er et hovedværk i dansk arkitektur. Se www.faaborgmuseum.dk for flere oplysninger.

Om museets frivillige
Faaborg Museums engagererede frivilliggruppe løser en lang række forskellige praktiske opgaver for museet i samarbejde med museets ansatte, i henhold til museets frivilligpolitik og med daglig reference til vores frivilligkoordinator; frivilligpolitikken findes på museets hjemmeside. Der er nogle frivillige, som kommer fast en dag om ugen, nogle en-to gange om måneden og andre kommer ad hoc – afhængig af både din ledige tid og opgavernes karakter. Der er jævnlig mailkorrespondance mellem museet og de frivillige, som herudover mødes fast to gange årligt til orienteringsmøder og en årlig julefrokost.

Kontakt: Hvis du er blevet nysgerrig og gerne vil vide mere, så kontakt frivilligkoordinator Teresa Tashdjian Madsen på ttm@faaborgmuseum.dk eller pr. 8844 23423 (ved travlhed læg evt. besked) og fortæl lidt om dig selv og de opgaver, du kunne have lyst til at bidrage med.

Deadline: Vi vil gerne høre fra dig senest 8. juni med henblik på efterfølgende fælles introduktion for nye frivillige.