Vil du være vores nye kollega?

Vil du være vores nye kollega?

08/9-2023

Har du lyst til at være vores nye kollega på Faaborg Museum?

Vi søger en afløser, der både kan hjælpe i museets billetsalg og vores mini-café fra ca. medio oktober. Der vil være tale om et varierende timetal som weekendvagt, som afløser ved ferier og sygdom samt div. arrangementer. Desuden kan der påregnes sammenhængende arbejdsperioder i museets højsæson.

I billetsalget er der tale om opgaver med at sælge billetter og varer fra butik, informere gæsterne om museet, opfyldning af varer, lettere rengøring, runderende opsyn, evt. kontoropgaver samt øvrige forefaldende opgaver.

Når caféen er i brug vil opgaverne især være anretning og servering af kaffe/kage og lette anretninger samt afrydning, opvask og køkkenrengøring. Hertil kommer kassebetjening, egenkontroller mv. Du vil også være vores ekstra hænder til f.eks. aftenarrangementer og ferniseringer.  Grundig introduktion til både butik og café gives.

Vi søger en person, der er serviceminded, ordentlig og ansvarsbevidst; en person, der kan bevare overblikket også i travle perioder, og som både kan arbejde selvstændigt og fungere i et team, og som gerne kan træde til med kort varsel ift. opstået sygdom. Erfaringer med salg og evt. vagtopgaver vil være en fordel, i lighed med evnen til at kunne begå sig på engelsk eller tysk (hverdagssprog). Museet består af flere sammenhængende gamle og smukke bygninger, hvilket giver alle ansatte god gå- og trappemotion i arbejdstiden. Langt de fleste arbejdsopgaver foregår stående/gående, hvilket forudsætter god fysisk form.

Det vil være en fordel, hvis du bor i eller tæt på Faaborg.

En forudsætning for ansættelse er, at du kan fremvise en ren straffeattest og børneattest.

Vi er et lille, dedikeret og engageret team af medarbejdere i en perle af et kunstmuseum.

Vi glæder os til at høre fra dig. Send en kort præsentation af dig selv med et CV på mail til ansoegning@faaborgmuseum.dk senest den 30. september kl. 12.00. Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du ringe til Teresa Tashdjian, tlf. 8844 2343 eller administrator Hanne Madsen, tlf. 8844 2348.

Vi påregner at holde samtaler den 10. og 11. oktober, så hvis du ikke har hørt fra os senest den 20. oktober, er du ikke kommet i betragtning.