“Blæksprutte”-kollega søges

“Blæksprutte”-kollega søges

20/2-2024

Har du lyst til at være ny ”blæksprutte”-kollega på Faaborg Museum?

Vi søger pr. 1. april 1-2 nye afløsere, der både kan hjælpe i museets billetsalg og mini-café, men som også kan vikariere i rengøringen og i haveholdet. Der vil være tale om et varierende timetal (ca. 5-20 t/uge) i hele museets åbningstid, hverdage, weekender og evt. aftner hen over hele året. Desuden kan der påregnes sammenhængende arbejdsperioder i museets højsæson juli-august.

I billetsalget består opgaverne i salg af billetter og varer, information om museet, opfyldning af varer, lettere rengøring, runderende opsyn, evt. kontoropgaver samt øvrige forefaldende opgaver.

Når caféen er i brug vil opgaverne bestå i salg af kaffe/kage, drikkevarer, is mv. samt afrydning, opvask og køkkenrengøring. Hertil kommer kassebetjening, egenkontroller mv. Du vil også være vores ekstra hænder til f.eks. aftenarrangementer og ferniseringer.

Desuden ønskes vikarassistance i museets rengøring (udstillingssale og kontorområder) samt i museets havehold (græsslåning, lugning, vanding) og andet forefaldende.

Vi søger en person, der er serviceminded, ordentlig, ansvarsbevidst og fleksibel; en person, der kan bevare overblikket, også i travle perioder, og som både kan arbejde selvstændigt og fungere i et team, og som gerne kan træde til med kort varsel ift. opstået sygdom. Erfaringer med kundebetjening, evt. vagtopgaver e.l. samt evnen til at kunne begå sig på engelsk eller tysk (hverdagssprog) vil være en fordel. Bor du i eller tæt på Faaborg, vil det være en yderligere fordel.

Opgavernes karakter – både ude og inde – giver god motion i arbejdstiden, og da hovedparten af opgaver foregår stående/gående, er en rimelig fysisk form nødvendigt. Børne- og straffeattest skal fremvises.

Vi er et lille, dedikeret og engageret team af medarbejdere, der er så heldige at arbejde omgivet af den smukkeste billedkunst, design og arkitektur – vil du med på holdet?

Send en kort ansøgning med beskrivelse af, hvorfor du mener, at du er den rette til stillingen. Vedhæft et opdateret CV og send via mail til ansoegning@faaborgmuseum.dk senest den 27. februar kl. 12.00. Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du evt. ringe til administrator Hanne Madsen, tlf. 8844 2348.

Vi påregner at holde samtaler den 5., 6. og 7. marts, så hvis du ikke har hørt fra os senest d. 19. marts, er du ikke kommet i betragtning.