Dit besøg

Dit besøg

Faaborg Museum arbejder for, at det skal være trygt at besøge museet. Derfor rengøres alle kontaktflader regelmæssigt, ligesom der er håndsprit til rådighed for både små og store gæster.
sss

INDGANG

Indgang til museet via hovedindgangen i Grønnegade.
sss

PRISER

Voksne: 90 kr.
Børn og unge under 18 år: Fri entré
Studerende: 50 kr.
Grupper (min. 10 pers.): 70 kr. pr. person ved samlet betaling.

TASKER

Større tasker, rygsække og paraplyer må ikke medtages på museet. Også mindre tasker kan kræves afleveret/låst inde pga. særlige faconer eller trængsel på museet, hvor vi ikke alene skal passe på kunstværkerne, men også på det fredede hus med de sarte vægge og stedvist smalle passager.
sss

MED SMÅBØRN PÅ MUSEET

Museet er desværre ikke tilgængeligt med egne barne- eller klapvogne pga. de smalle passager og trapper i museets ældste og fredede bygning. Babyer kan medbringes i bæresele, og museet har en mindre paraplyklapvogn til udlån. Der er puslefaciliteter på handicaptoilettet i særudstillingsfløjen.

SÆRLIG INFORMATION TIL GÆSTER MED HANDICAPS

Klik her! for yderligere information.
sss

MINICAFE

Museet tilbyder muligheden for at nyde en kop kaffe, the og søde sager ved venlig selvbetjening, og med betaling for de ting I nyder, i museumsbutikken.

Der er ligeledes mulighed for frokostbestilling, men det skal ske ved henvendelse en uge før besøg på museet.Her kan man bestille lunch-to-stay til 125 kr., som indtages med service i cafeen eller lunch-to-go til 90 kr., hvis man tager det med sig efter besøget. Det består af en sandwich
( kylling/bacon – æg/rejer eller skinke/ost ) og en øl/sodavand.

Skriv gerne på info@faaborgmuseum.dk eller ring på tlf. 88 44 23 43, tirsdag og torsdag kl. 9 – 10.

Drikkevarer og søde sager må kun nydes i caféområdet.

FOR BØRN OG DERES VOKSNE

I museets hyggelige vinterhave er der gratis kreative aktiviter for børn og deres voksne i forbindelse med aktuelle særudstillinger. Her er der også udgang til museumshaven, som kan nydes året rundt.
sss

PARKERING OG BUS

Lige ved museet er der fri parkering ved Sundvængets p-plads (lige overfor Lidl), og her er der ligeledes busstoppested, hvor bl.a. bus 141 fra Odense til Faaborg har holdeplads.
sss

BESØG UDEN FOR ÅBNINGSTID

I det mulige omfang tilbyder museet privat besøg uden for ordinær åbningstid mod merbetaling, jf. nedenfor. Alle besøg skal aftales med museet på forhånd.

  • Fast åbningsgebyr (som dækker administration samt ekstra rengøring og forbrug): Kr. 1000. Hertil skal lægges
  • Vagttimer à kr. 250,- for besøgets samlede varighed samt forudgående åbningstid og/eller efterfølgende lukketid (à ½ time). Ønskes møblering mv. skal der desuden tillægges
  • Teknikertimer à kr. 350 til opsætning og nedtagning af møbler, evt. elektronik/klargøring hertil før og efter besøget (timetallet afhænger af gruppens størrelse/ønskernes omfang og museets skiftende udstillingsindretninger)
  • Ønskes teknisk assistance til IT mv. under besøget, honoreres dette med kr. 350,- pr. time

Hertil skal lægges billetpris, evt. omvisningshonorar samt omkostninger til evt. forplejning.

Al møblering, evt. lån af/klargøring til IT, bestilling af omvisning eller forplejning i tilknytning til besøget, skal aftales med museet senest en uge før besøget, gerne før. Der gælder særlige regler for skolebesøg, kontakt museet for flere oplysninger.

 

KONTAKTs

Museet kan kontaktes på info@faaborgmuseum.dk eller på tlf. 62 61 06 45 i telefontiden tirsdag-torsdag kl. 9.00 -13.00 og fredag kl. 11.00-13.00.