Dit besøg

Dit besøg

Faaborg Museum arbejder for, at det skal være trygt at besøge museet. Derfor rengøres alle kontaktflader regelmæssigt, ligesom der er håndsprit til rådighed for både små og store gæster.
sss

PRISER

Voksne: 90 kr.
Børn og unge under 18 år: Fri entré
Studerende: 50 kr.
Grupper (min. 10 pers.): 70 kr. pr. person ved samlet betaling.

TASKER

Større tasker, rygsække og paraplyer må ikke medtages på museet. Også mindre tasker kan kræves afleveret/låst inde pga. særlige faconer eller trængsel på museet, hvor vi ikke alene skal passe på kunstværkerne, men også på det fredede hus med de sarte vægge og stedvist smalle passager.
sss

BARNEVOGN

Museet er desværre ikke tilgængelig med barnevogn pga. smalle passager og trapper, men babyer kan medbringes i lift eller bæresele. Puslefaciliteter findes i særudstillingsfløjen.

SÆRLIG INFORMATION TIL GÆSTER MED HANDICAPS

Klik her! for yderligere information.
sss

MINICAFÈ

Museumscaféen er midlertidig lukket for frokostretter og betjening, men der er stadigvæk mulighed for at nyde en kop kaffe, the og søde sager i museets minicafé. Her er der venlig selvbetjening, og med betaling for de ting I nyder i museumsbutikken.

Drikkevarer og søde sager må kun nydes i caféområdet.

Kaffe og te                             30 kr.

Slikposer                               25 kr.

Skarø is                                  25 kr.

Vand                                   gratis

Guldkugler m/mørk chokolade               25 kr.

Lyserøde kugler m/lys chokolade           25 kr.

Slikposer m/kaffe- eller sukkerbolsjer  25 kr.
sss

FOR BØRN OG DERES VOKSNE
sss

I museets hyggelige vinterhave er der gratis kreative aktiviter for børn og deres voksne i forbindelse med aktuelle særudstillinger. Her er der også udgang til museumshaven, som kan nydes året rundt.
sss

PARKERING OG BUS
sss

Lige ved museet er der fri parkering ved Sundvængets p-plads (lige overfor Lidl), og her er der ligeledes busstoppested, hvor bl.a. bus 141 fra Odense til Faaborg har holdeplads.
sss

KONTAKT
sss

Museet kan kontaktes på info@faaborgmuseum.dk eller på tlf. 62 61 06 45 i telefontiden tirsdag-torsdag kl. 9.00 -13.00 og fredag kl. 11.00-13.00.