Anna Syberg – Det uperfekte perfekte

I 2020 er det 150-året for maleren Anna Sybergs (1870-1914) fødsel, og det markerer Faaborg Museum med en stor særudstilling, Anna Syberg – Det uperfekte perfekte, 9/5 – 25/10 2020Museet har landets største repræsentation af Anna Syberg med en enestående samling af kunstnerens akvareller, som bliver omdrejningspunktet for udstillingen. Læs pressemeddelelse her! I forbindelse med udstillingen efterlyser Faaborg Museum værker af Anna Syberg, som måtte befinde sig i privateje. Med udstillingen og bogudgivelsen ønsker museet at belyse omfanget af Anna Sybergs kunstneriske virke og udbrede offentlighedens kendskab til hendes produktion. Det er derfor af stor betydning, at få viden om de værker, som museet ikke har kendskab til i dag, fordi de muligvis hænger i private hjem.