Morten Schelde – Ocean of Time

Virkeligheden møder drømme eller er det drømme, som møder virkeligheden? Tag med på en rejse gennem tid og rum i sommerens særudstilling Ocean of Time med billedkunstner Morten Schelde (f. 1972).  I udstillingen Ocean of Time indgår Morten Scheldes værker i samspil med Faaborg Museums udstillingslokaler i Konservesgårdens lejlighed. Lokalerne har stor historisk betydning, da lejligheden i 1910 dannede rammen om museets allerførste samlingspræsentation. Morten Schelde tegner sig – både bogstavelig talt og i overført betydning - ind i disse stemningsfyldte rum med en række nyproducerede værker.  Åbningen af Ocean of Time finder sted fredag den 19. juni kl. 17.00, hvor nutidig kunst og kultur sættes i spil i hele Faaborg by med en lang række aktiviteter i form af Faaborg Kulturnat 2020. I den anledning holder Faaborg Museum åben til kl. 23. Kunstneren vil være til stede ved åbningen. Udstillingen Morten Schelde – Ocean of Time vises i perioden 19/6 – 18/10 2020. Læs pressemeddelelse her!