NYE kunstnere er klar til at indtage kunstnerkolonien på DR2 OG Faaborg Museum

Seks nye kunstnere står klar til at tjekke ind til tredje sæson af Kunstnerkolonien på DR2. Denne gang danner Faaborg og Sydfyn rammen for kolonien og de værker kunstnerne skaber i løbet af opholdet vil blive vist på Faaborg Museum. ’Kunstnerkolonien på Sydfyn’ får premiere søndag den 24. juni kl. 20.00 på DR2. DR2 gentager seersuccesen og samler igen i år seks anerkendte danske samtidskunstnere i en ny kunstnerkoloni. Denne gang får kunstnerne base på Fyn. De seks kunstnere har sagt ja til at bo sammen og skabe kunst i samme omgivelser som fynbomalerne for mere end 100 år siden. De skal hver især lave kunstværker, der på kun to uger skal ende med en samlet udstilling på Faaborg Museum. Læs pressemeddelelsen her!