Familieaktiviteter

Familieaktiviteter

Et besøg på Faaborg Museum er mange ting. Udover at opleve kunsten og den farverige arkitektur, kan du også deltage i familieaktiviteter. Museet er overskueligt i størrelsen, men det er som en labyrint fyldt med overraskelser! Oplev Kuppelsalen og vinterhaven, se de mange malerier – og slut af med fri leg i haven.

I skolernes ferier er der særlige aktiviteter for børnefamilier. Se kalenderen her på siden for aktuelle aktiviteter. I forbindelse med særudstillinger i Truelsens fløj vil der være formidlingsaktivitet i vinterhaven

Kunstskattejagt

Alle børn, der besøger Faaborg Museum, kan på udvalgte tidspunkter komme på kunstskattejagt. Spørg i butikken om det er aktuelt eller hold øje med kalenderen, hvor det annonceres, hvis det er muligt at komme på kunstskattejagt. Få opgaven i billetsalget og tag på opdagelse på museet for at se, om du kan finde alle de detaljer, der gemmer sig i malerierne på museet. Løser du opgaven, får du en lille præmie.

Labyrinter

Grundet situationen med Covid-19 er dette tilbud ikke muligt pt. I caféen er der tegneredskaber og papir til fri afbenyttelse. Her kan du få tegneark med inspiration fra museets mønstrede gulve. Tegn dit eget fabeldyr eller find vej igennem en af de labyrinter, som arkitekten Carl Petersen tegnede til museet. Du kan også selv tegne en labyrint.

ARTMIX

Med app’en ARTMix kan du analysere, udforske og modificere kunstværker af kendte kunstnere og opleve, hvordan selv små ændringer i farver, komposition, perspektiv og beskæring kan påvirke et kunstværks udtryk radikalt. I app’en skrues der op for kulørerne, figurerne blandes og komposition og perspektiv kan vendes på hovedet. App’en rummer kunstværker fra Faaborg Museum, Johannes Larsen Museet og BRANDTS.

Download ARTMix gratis fra Google Play og AppStore.

Pi Casso

Kan du lide at farvelægge billeder og har en iPad, så prøv app’en Pi Casso – min egen kunstmalebog. Så kan du farvelægge værker fra mange museer, og det gælder også et værk fra Faaborg Museum.

Download Pi Casso gratis fra AppStore.