Familieaktiviteter

Familieaktiviteter

Et besøg på Faaborg Museum er mange ting. Museet er overskueligt i størrelsen, men det er som en labyrint fyldt med overraskelser af kunst, farverig arkitektur og finurlige detaljer! Oplev Kuppelsalen, Billedhuggersalen og Arkivet, se de mange malerier, vær kreative i vinterhaven – og slut af med fri leg i haven.

I skolernes ferier er der ofte særlige aktiviteter for børn og deres voksne. Se under DET SKER på forsiden for aktuelle aktiviteter.

KREATIVT VÆRKSTED I VINTERHAVEN

I forbindelse med aktuelle særudstillinger i Truelsens fløj er der skiftende muligheder for, at børn og deres voksne kan have en kreativ stund sammen i museets hyggelige vinterhave. Her er der ligeledes udgang til haven udenfor.

Faaborg Museum er først og fremmest kunstmuseum for Fynbomalernes kunst, men det er også et helhedskunstværk, hvor arkitektur, design og billedkunst smelter sammen. DEL OPLEVELSEN er et gratis formidlingstilbud til børn og deres voksne, hvor man gennem leg, læring og kreative aktiviteter bevæger sig igennem museets ældste og smukkeste del. DEL OPLEVELSEN består fysisk af en pose med forskelligt indhold, som folder sig ud under rundgangen på museet, og den kan lånes gratis i museumsbutikken.