Familieaktiviteter

Familieaktiviteter

Et besøg på Faaborg Museum er mange ting. Udover at opleve kunsten og den farverige arkitektur, kan du også deltage i familieaktiviteter. Museet er overskueligt i størrelsen, men det er som en labyrint fyldt med overraskelser! Oplev Kuppelsalen og vinterhaven, se de mange malerier – og slut af med fri leg i haven.

I skolernes ferier er der særlige aktiviteter for børnefamilier. Se under Det Sker på forsiden på hjemmesiden for aktuelle aktiviteter.

FORMIDLINGSAKTIVITET I VINTERHAVEN

I forbindelse med aktuelle særudstillinger i Truelsens fløj tilbyder museet forskellige former for formidlingsaktiviteter i museets hyggelige vinterhave for børn og deres voksne.

Kunstskattejagt

Alle børn, der besøger Faaborg Museum, kan på udvalgte tidspunkter komme på kunstskattejagt. Spørg i butikken om det er aktuelt eller hold øje under Det Sker på forsiden af hjemmesiden. Få opgaven i billetsalget og tag på opdagelse på museet for at se, om du kan finde alle de detaljer, der gemmer sig i malerierne på museet. Løser du opgaven, får du en lille præmie.

ARTMIX

Med app’en ARTMix kan du analysere, udforske og modificere kunstværker af kendte kunstnere og opleve, hvordan selv små ændringer i farver, komposition, perspektiv og beskæring kan påvirke et kunstværks udtryk radikalt. I app’en skrues der op for kulørerne, figurerne blandes og komposition og perspektiv kan vendes på hovedet. App’en rummer kunstværker fra Faaborg Museum, Johannes Larsen Museet og BRANDTS.

Download ARTMix gratis fra Google Play og AppStore.