Praktisk info
sponsorkreds

Praktisk info

 

INDGANG TIL MUSEET

Indgang til museet er i Grønnegade 75.
sssss

ÅBNINGSTIDER 2024

Maj: Tirsdag – søndag kl. 11 – 16. Bemærk: Museet har ligeledes åbent Kristi himmelfartsdag d. 9/5 og 2. pinsedag, mandag d. 20/5.

Juni: Tirsdag – søndag kl. 11 – 16

Juli: Tirsdag – søndag kl. 10 – 18

August: Tirsdag – søndag kl. 10 – 17

September: Tirsdag – søndag kl. 11 – 16

Oktober: Tirsdag – søndag kl. 11 – 16. Bemærk: Museet har åbent mandag d. 14/10 i uge 42 (skolernes efterårsferie)

November: Onsdag – søndag kl. 11 – 16

December: Onsdag – søndag kl. 11 – 16. Bemærk: Museet har lukket d. 9/12 – 25/12 (begge dage inkl.). Åbent: 26/12 – 30/12. Lukket 30/12 & 31/12.

 

sssss

PRISER

Voksne: 100 kr.
Børn og unge under 18 år: fri entré
Studerende: 65 kr.
Grupper (min. 15 pers.): 90 kr. pr. person ved samlet betaling.
Kombi-billet (Faaborg Museum / Øhavsmuseet): 175 kr.

Køb kunst & busbillet hos Fynbus.dk
s

BESØG UDEN FOR ÅBNINGSTID

I det mulige omfang tilbyder museet privat besøg uden for ordinær åbningstid mod merbetaling, jf. nedenfor. Alle besøg skal aftales med museet på forhånd.

  • Fast åbningsgebyr (som dækker administration samt ekstra rengøring og forbrug): Kr. 1000. Hertil skal lægges
  • Vagttimer à kr. 250,- for besøgets samlede varighed samt forudgående åbningstid og/eller efterfølgende lukketid (à ½ time). Ønskes møblering mv. skal der desuden tillægges
  • Teknikertimer à kr. 350 til opsætning og nedtagning af møbler, evt. elektronik/klargøring hertil før og efter besøget (timetallet afhænger af gruppens størrelse/ønskernes omfang og museets skiftende udstillingsindretninger)
  • Ønskes teknisk assistance til IT mv. under besøget, honoreres dette med kr. 350,- pr. time

Hertil skal lægges billetpris, evt. omvisningshonorar samt omkostninger til evt. forplejning.

Al møblering, evt. lån af/klargøring til IT, bestilling af omvisning eller forplejning i tilknytning til besøget, skal aftales med museet senest en uge før besøget, gerne før. Der gælder særlige regler for skolebesøg, kontakt museet for flere oplysninger.
sss

KONTAKT

Hvis du har brug for at komme i kontakt med os, kan du skrive på info@faaborgmuseum.dk. Du er også velkommen til at ringe på tlf. 62 61 06 45  i museets telefontid: Tirsdag – torsdag kl. 9.00 – 12.00 og fredag kl. 11.00 – 13.00.

Klik her! hvis du har brug for at finde en bestemt medarbejder.
sss

ÅRSKORT

Et medlemsskab af Faaborg Museums Venner giver fri entré.
Pris 210 kr. pr. år (gyldigt et år fra indmeldelsesdato).
Læs mere her!

TASKER

Større tasker, rygsække og paraplyer må ikke medtages på museet. Også mindre tasker kan kræves afleveret/låst inde pga. særlige faconer eller trængsel på museet, hvor vi ikke alene skal passe på kunstværkerne, men også på det fredede hus med de sarte vægge og stedvist smalle passager.
sss

MED SMÅBØRN PÅ MUSEET

Museet er desværre ikke tilgængeligt med egne barne- eller klapvogne pga. de smalle passager og trapper i museets ældste og fredede bygning. Babyer kan medbringes i bæresele, og museet har en mindre paraplyklapvogn til udlån. Der er puslefaciliteter på handicaptoilettet i særudstillingsfløjen.

SÆRLIG INFORMATION TIL GÆSTER MED HANDICAPS

Klik her! for yderligere information.
sss

REGLER FOR BRUG AF SERVICE- OG FØRERHUNDE

Klik her! for yderligere information.

sss

MINICAFE

Museet tilbyder muligheden for at nyde en kop kaffe, the og søde sager ved selvbetjening, og med betaling for de ting I nyder, i museumsbutikken.

Drikkevarer og søde sager må kun nydes i caféområdet. Egen medbragt mad og drikke må ikke indtages på museet eller i museumshaven.

sss

FOR BØRN OG DERES VOKSNE

I museets hyggelige vinterhave er der gratis kreative aktiviter for børn og deres voksne i forbindelse med aktuelle særudstillinger. Her er der også udgang til museumshaven, som kan nydes året rundt.
sss

PARKERING OG BUS

Lige ved museet er der fri parkering ved Sundvængets p-plads (lige overfor Lidl), og her er der ligeledes busstoppested, hvor bl.a. bus 141 fra Odense til Faaborg har holdeplads. Hos Fynbus.dk er der mulighed for at købe en kombineret kunst&bus-billet med fordelagtig rabat.