Omvisninger

Kom med på en omvisning og dyk ned i museets historie. Hør om Fynboernes værker, Kai Nielsens skulpturer eller Carl Petersens bygning – eller få en introduktion til en af vores særudstillinger.

BEMÆRK: Grundet situationen med Covid-19 modtager museet ikke store grupper i juli og august og der vil ikke være de samme tilbud som beskrevet på hjemmesiden. 

Alle onsdage og søndage i juli og august kl. 11 og 12 er der mulighed for at høre mere om Faaborg Museum i sommerintroduktionerne i Store malerisal. Her vil museets kyndige omvisere blandt andet fortælle om museets historie og Fynboernes værker. Varighed: ca. 30 min. 

Det er gratis at deltage, når entréen er betalt. Bemærk, at der er begrænset antal pladser pga. myndighedernes afstandskrav og, at introduktionerne foregår siddende. Forhåndsreservation er desværre ikke mulig.

Du kan deltage i vores offentlige omvisninger, som er gratis, når du har betalt entré. Til hver omvisning er der plads til 25 deltagere. Der er også mulighed for at booke en omvisning.

Bestilling og priser

Ring eller skriv til os for at høre mere om dine muligheder for skræddersyede omvisninger for grupper, skoleklasser og foreninger.

Telefontid hver tirsdag og torsdag kl. 9-10 på tlf. 88442343 eller skriv på kunst@faaborgmuseum.dk

Priser: Introduktion (ca. 1/2 time): 400 kr.(max. 40 pers.)
Omvisning (ca. 1 time): 600 kr.(max. 25 pers.)

Skoleklasser bedes kigge under menufanen ‘undervisning’.

Fortæl os gerne, at I kommer på besøg

Kommer du sammen med en større gruppe, vil vi gerne vide det i forvejen – også selv om I ikke bestiller en omvisning.

Offentlige omvisninger

Søndagsomvisninger: Den sidste søndag i forår- og efterårsmånederne kl. 13.30 er der omvisning i museets samlinger og særudstillinger. Det er gratis at deltage, når entréen er betalt.

Sommeromvisninger: Hver onsdag og søndag kl. 11 i juli og august kan du få en introduktion til Faaborg Museum og de aktuelle udstillinger. Det er gratis at deltage, når entréen er betalt.

10/4 - 16/10
12/9 - 12/9
21/9 - 11/10
27/9
Kl. 13.30 & 14.30