Omvisninger

Omvisninger

Bemærk: Museet følger myndighedernes retningslinjer i henhold til Covid-19/corona, og der vil derfor ikke være de samme tilbud med omvisninger som beskrevet på hjemmesiden.
Aktuelt: Den sidste søndag i måneden kl. 13.30 og kl. 14.30 vil der være søndagsintroduktion i Store malerisal om Fynboerne og Faaborg Museum.  Varighed ca. 30 min.

Det er gratis at deltage, når entréen er betalt. Bemærk, at der er begrænset antal pladser pga. myndighedernes afstandskrav og, at introduktionerne foregår siddende. Forhåndsreservation er desværre ikke mulig.

Kom med på en omvisning og dyk ned i museets historie. Hør om Fynboernes værker, Kai Nielsens skulpturer eller Carl Petersens bygning – eller få en introduktion til en af vores særudstillinger.

Du kan deltage i vores offentlige omvisninger, som er gratis, når du har betalt entré. Til hver omvisning er der plads til 25 deltagere. Der er også mulighed for at booke en omvisning.

Bestilling og priser

Ring eller skriv til os for at høre mere om dine muligheder for skræddersyede omvisninger/introduktioner for grupper, skoleklasser og foreninger.

Telefontid hver tirsdag og torsdag kl. 9-10 på tlf. 88442343 eller skriv på kunst@faaborgmuseum.dk

Priser: Introduktion (ca. 1/2 time): 400 kr.(max. 40 pers.)
Omvisning (ca. 1 time): 600 kr.(max. 25 pers.)

Skoleklasser bedes kigge under menufanen ‘undervisning’.

Fortæl os gerne, at I kommer på besøg

Kommer du sammen med en større gruppe, vil vi gerne vide det i forvejen – også selv om I ikke bestiller en omvisning.

Offentlige omvisninger

Søndagsomvisninger: Den sidste søndag i forår- og efterårsmånederne kl. 13.30 er der omvisning i museets samlinger og særudstillinger. Det er gratis at deltage, når entréen er betalt.

Sommeromvisninger: Hver onsdag og søndag kl. 11 i juli og august kan du få en introduktion til Faaborg Museum og de aktuelle udstillinger. Det er gratis at deltage, når entréen er betalt.