Museumsbutik

Museumsbutik

Det er højsæson og ferietid på Faaborg Museum, og det har betydning for:

  • Bestilling af varer fra museumsbutikken. Her må man påregne længere ekspeditionstid end normalt, og i uge 29, 30 og 31 sendes ingen varer fra museumsbutikken. Bestil derfor i god tid. Alle varer er fysisk tilstede i butikken, og det er gratis at besøge museumsbutikken.
  • Besvarelse af mails. Der kan der være længere svartid på mails. Hvis en henvendelse haster, er man velkommen til at ringe til museets hovednummer 6261 0645 i telefontiden, som er tirsdag-torsdag kl. 9-13 og fredag kl. 11-13.

sss

Museumsbutikken frister med et bredt sortiment af kunstbøger, plakater, postkort, magneter og dækkeservietter med Fynbomalernes værker samt varierende udvalg af notesbøger, kalendre, sæber m.m. og mulighed for at købe fint indpakkede værtindegaver. Her på siden er det dog kun muligt at se et udvalg af museets bøger.

Plakater og postkort kan pt. kun ses i museets fysiske butik. Dog hvis du ved, hvilken plakat eller postkort du gerne vil købe, er du naturligvis velkommen til at sende en bestillingsformular eller sende en mail på info@faaborgmuseum.dk

Under plakater finder du en liste med museets plakater og postkort.

Udfyld bestillingsformularen, hvis du gerne vil bestille en bog, plakat eller postkort. Du kan også skrive til info@faaborgmuseum.dk. Bestillingsvarer skal betales forud ved bankoverførsel. Når vi har modtaget bestillingsformularen, vil du efterfølgende blive kontaktet i henhold til betaling. Bemærk venligst, at vi kun pakker og sender bestillinger fra museet 1 gang om ugen og derfor må der forventes længere leveringstid.