Museumsbutik

Museumsbutik

BOGUDSALG I FEBRUAR – Spar op til 50 %

En lang række af museets bogudgivelser kommer på udsalg i hele februar til priser mellem 10 og 50 kroner, så alle kan være med. Der vil ligeledes være et udvalg af plakater og postkort til reducerede priser. Og husk, det koster ikke entré at besøge museumsbutikken.
sss

Museumsbutikken frister med et bredt sortiment af kunstbøger, plakater, postkort, magneter og dækkeservietter med Fynbomalernes værker samt varierende udvalg af notesbøger, kalendre, sæber m.m. og mulighed for at købe fint indpakkede værtindegaver. Her på siden er det dog kun muligt at se et udvalg af museets bøger.

Plakater og postkort kan pt. kun ses i museets fysiske butik. Dog hvis du ved, hvilken plakat eller postkort du gerne vil købe, er du naturligvis velkommen til at sende en bestillingsformular eller sende en mail på info@faaborgmuseum.dk

Under plakater finder du en liste med museets plakater og postkort.

Udfyld bestillingsformularen, hvis du gerne vil bestille en bog, plakat eller postkort. Du kan også skrive til info@faaborgmuseum.dk. Bestillingsvarer skal betales forud ved bankoverførsel. Når vi har modtaget bestillingsformularen, vil du efterfølgende blive kontaktet i henhold til betaling. Bemærk venligst, at vi kun pakker og sender bestillinger fra museet 1 gang om ugen og derfor må der forventes længere leveringstid.