Den Danske Guitarkvartet
Koncert

Den Danske Guitarkvartet

04/8-2016
KL. 19.30

Fire guitarer lyder helt anderledes end én!

Med fire guitarer i spil opstår der muligheder for klang og dynamik, som man ikke skulle tro, kunne lade sig gøre for den klassiske guitar – samtidig med at den klassiske guitars sjæl er i behold, fra det fyrige sydlandske til det tyste poetiske.

Til koncerten spiller Den Danske Guitarkvartet dragende og meditativ filmmusik-minimalisme af Philip Glass, smeltende smuk romantik af Joseph Werner, greatest hits af Vivaldi og nordisk modernisme med et glimt i øjet af Ivan Olsen – blandt andet godt!

Den Danske Guitarkvartet kan spore sin historie til 1999.

Den dag i dag består ensemblet af fire af Danmarks fineste guitarister, som tilsammen står for mange års erfaring og dedikation inden for kammermusik, solooptræden og pædagogisk arbejde på musikskoler og konservatorier.

Thea Vesti Pedersen er Solistuddannet klassisk guitarist fra Det Jyske Musikkonservatorium, Århus og Escola Superior de Musica de Catalunya, Barcelona.

Kristian Lager er uddannet fra Nordjysk Musikkonservatorium med Karl Petersen som lærer. Derudover har han studeret DIT College of Music i Dublin hos John Feeley. Kristian afsluttede sin musikalske uddannelse med en Post Graduate in Music Performance på Royal College of Music i London, hvor han studerede hos Gary Ryan.

Martin Stæhr Haugaard er solistuddannet guitarist fra Det Jyske Musikkonservatorium. Som dirigent med speciale i ny musik for guitarensemble har han uropført værker af bl.a. Atanas Ourkouzounov, Dusan Bogdanovic, Luis Zea Stefán Arason og Derek Gripper.

Simon Junker Tang var sammen med Karl Petersen med til at starte DDGK i 1999. Simon er uddannet guitarist med Musikpædagogisk Diplomeksamen fra Nordjysk Musikkonservatorium med Karl som lærer, og stipendiat-studieår på Musikakademiet i Prag hos professor Milan Zelenka.

Billetpris: 175 kr. Medlemmer 125 kr. Børn og studerende 50 kr.
Billetter kan købes på Faaborg Turistbureau,
Torvet 19, tlf. 72 53 18 18,
Fyensbilletten og ved indgangen