Hvad er det værd ? Vurderingsdag i samarbejde med Bruun Rasmussens Kunstauktioner

Hvad er det værd ? Vurderingsdag i samarbejde med Bruun Rasmussens Kunstauktioner

06/5-2017
Kl. 11-14

Kom til vurderingsdag på Faaborg Museum, hvor Brunns Rasmussens vurderingseksperter sætter pris på kunst, design, antikviteter, smykker og armbåndsure.

Vurderingsdagen er en enestående chance for at få stillet sin nysgerrighed og hvem ved, måske gemmer du på en skjult skat, der kan indbringe en mindre formue på auktion! Det er helt uforpligtende og gratis at få en vurdering. Er genstanden for stor, medbring gerne et vellignende foto samt mål. Denne dag er det dog også muligt at indlevere sine medbragte genstande til Bruun Rasmussens kommende auktioner.

Tidens tendenser

Bruun Rasmussen følger nøje tidens tendenser og ser, hvad der efterspørges på auktionsmarkedet. Lige nu ser vi flotte hammerslag på ældre kunst og antikviteter såvel som moderne kunst og design. Dertil ser vi fortsat en fremgang på markedet for såvel russisk som kinesisk kunst og kunsthåndværk samt smykker og armbåndsure.

Fri entré til vurderingsarrangementet. Indgang til arrangementet sker via museets café ved p-plads. Der er mulighed for at købe mad og drikkevarer i museets café under hele arrangementet.