Stormfulde romancer
Koncert

Stormfulde romancer

02/8-2017
Kl. 19.30

Andrea Pellegrini, mezzosopran og Thea Vesti, guitar

 

Stormfulde romancer er sammensat af kærlighedssange af Granados, Vivaldi og Dowland i passionerede møder med Nina Simone, Jeff Buckley, Stevie Wonder og The Beatles. Musikken beskriver alle kærlighedens facetter, fra den dybeste sorg over at miste til den største hengivende glæde, oplevet i komponistmøder på tværs af århundrederne; En tidsrejse i kærlighedssange komponeret igennem 400 år.

Andrea Pellegrini er en af Danmarks mest efterspurgte og anmelderroste mezzosopraner, både i operaer og på den klassiske scene. Debuterede på Det Kongelige Teater som Rosina i Rossini’s “Barbereren i Sevilla”. Har modtaget kritikerprisen og var Reumertnomineret som årets sanger i 2015.

Thea Vesti er uddannet klassisk guitarist fra solistklassen på Det Jyske Musikkonservatorium og fra Escola Superior de Musica de Catalunya, Barcelona. Thea er en meget aktiv kammermusiker i ensemblerne Lydenskab og Den Danske Guitarkvartet.

Andrea Pellegrini og Thea Vesti er begge drevet at et ønske om at trække den klassiske musik ud i nye sammenhænge. Sammen og hver for sig har de lavet en række koncerter og projekter, der skaber møder mellem kunstarter og genrer.

 

Billetter kan købes på Faaborg Turistbureau, Torvet 19, tlf. 72 53 18 18, Fyensbilletten og ved indgangen. Billetpris: 175 kr./ Medlemmer: 125 kr./ Børn og studerende: 50 kr.