FERNISERING AFLYST! Ocean of Time – Morten Schelde

FERNISERING AFLYST! Ocean of Time – Morten Schelde

12/9-2020
Kl. 16-18

Lørdag d. 12. september åbner Faaborg Museum en ny særudstilling, men det bliver desværre uden den planlagte fernisering kl. 16-18. Museumsdirektør Anne Højer Petersen udtaler:

 ”Vi oplever i disse dage et stærkt stigende smittetryk i Faaborg-Midtfyn Kommune, og selvom vi allerede havde taget mange forholdsregler for at mindske evt. smitterisiko til ferniseringen, så vælger vi nu – ud fra et forsigtighedsprincip – helt at aflyse på grund af den bekymrende udvikling. Det er rigtig ærgerligt for kunstneren, for museet og for alle de, der som vi på museet havde glædet sig til en festlig dag. Heldigvis er der jo stadig rige muligheder for at se den fine udstilling, skabt til og i dialog med museet, i museets almindelige åbningstid, hvilket vi håber, at rigtig mange vil benytte sig af – på egen hånd.”

Udstillingen åbner for publikum lørdag den 12. september kl. 11.

Museets åbningstider:

Tirsdag – søndag kl. 11 – 16.

Udstillingen og den tilhørende publikation er støttet af Augustinus Fonden, Den Faberske Fond, Knud Højgaards Fond, Grosserer L.F. Foghts Fond, Overretssagfører L. Zeuthens Mindelegat, Ny Carlsberg Fondet og Statens Kunstfond.