Stillingsopslag

Stillingsopslag

21/9-2020

page1image39945440

Har du lyst til at være vores nye kollega på Faaborg Museum?

Vi søger en timelønnet medarbejder, der både kan hjælpe i museets billetsalg og i caféen fra medio oktober/primo november. Der vil være tale om et varierende timetal, som vil være fordelt på hovedsageligt hverdage, men også i weekender. Derudover vil der kunne tilbydes flere timer i travle perioder og i forbindelse med afløsning ved sygdom eller ferie.

I billetsalget er der tale om opgaver med at sælge billetter og varer fra butik, informere gæsterne om museets aktuelle udstillinger, opfyldning af varer, lettere rengøring samt øvrige forefaldende opgaver.

I caféen vil opgaverne være anretning og servering af lette frokostretter, kaffe, kage og drikkevarer samt borddækning, afrydning og opvask samt køkkenrengøring. Hertil kommer kassebetjening, egenkontroller mv.

Du vil også være vore ekstra hænder til særlige arrangementer såsom fernisering og fællesspisning samt afløsning ved sygdom og ferie.

Grundig introduktion til både butik og café gives.

Vi søger en person, der er serviceminded, smilende, udadvendt, fleksibel, ordentlig og ansvarsbevidst; en person, der kan bevare overblikket også i travle perioder, og som både kan arbejde selvstændigt og fungere i et team. Erfaringer med salg eller caféarbejde vil være en fordel i lighed med evnen til at kunne begå sig på engelsk (hverdagssprog). Bor du længere væk, vil det endvidere være en fordel, hvis du har egen bil pga. museets åbningstider og evt. aftenarrangementer.

Vi er et lille, dedikeret og engageret team af medarbejdere i en perle af et kunstmuseum.

Vi glæder os til at høre fra dig. Send en kort præsentation af dig selv med et CV på mail til ansoegning@faaborgmuseum.dk senest den 12. oktober kl. 12.00. Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du ringe til administrator Hanne Madsen, tlf. 8844 2348 (træffes ikke i uge 40) eller cafémedarbejder Janne Trab, tlf. 8844 2350 i caféens åbningstid (tirsdag-søndag kl. 11.30 – 15.30).