Stillingsopslag: Afløser i billetsalg og café

Stillingsopslag: Afløser i billetsalg og café

16/3-2022

Har du lyst til at være vores nye kollega på Faaborg Museum?

Vi søger afløsere, der både kan hjælpe i museets billetsalg og café fra ultimo april. Der vil være tale om et varierende timetal, som vil være fordelt på hverdage og i weekender, hovedsageligt i museets åbningstid. Desuden kan der påregnes arbejde i sammenhængende perioder i museets højsæson i juli og august.

I billetsalget er der tale om opgaver med at sælge billetter og varer fra butik, informere gæsterne om museets aktuelle udstillinger, opfyldning af varer, lettere rengøring samt øvrige forefaldende opgaver, herunder runderende opsyn og evt. kontoropgaver

I caféen vil opgaverne være anretning og servering af kaffe, kage og drikkevarer samt afrydning og opvask samt køkkenrengøring. Hertil kommer kassebetjening, egenkontroller mv.

Du vil også være vores ekstra hænder til f.eks. aftenarrangementer og ferniseringer.

Grundig introduktion til både butik og café gives.

Vi søger en person, der er serviceminded, smilende, udadvendt, fleksibel, ordentlig og ansvarsbevidst; en person, der kan bevare overblikket også i travle perioder, og som både kan arbejde selvstændigt og fungere i et team. Erfaringer med salg eller caféarbejde vil være en fordel i lighed med evnen til at kunne begå sig på engelsk (hverdagssprog). Museet består af flere sammenhængende gamle og smukke bygninger, hvilket giver alle ansatte god gå- og trappemotion i arbejdstiden. Langt de fleste arbejdsopgaver foregår stående/gående, hvilket forudsætter god fysisk form.

Vi er et lille, dedikeret og engageret team af medarbejdere i en perle af et kunstmuseum.

Vi glæder os til at høre fra dig. Send en kort præsentation af dig selv med et CV på mail til ansoegning@faaborgmuseum.dk senest den 27. marts kl. 12.00. Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du ringe til butiksansvarlig Teresa Tashdjian, tlf. 8844 2343 eller administrator Hanne Madsen, tlf. 8844 2348.

Vi påregner at holde samtaler den 6. og 7. april, så hvis du ikke har hørt fra os senest den 12. april, er du ikke kommet i betragtning.